ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ

Μειωμένη σαφώς η κίνηση καλοκαιριάτικα και Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Λάρισας, ενώ δεν ήταν λίγοι οι έμποροι που ακολουθώντας την πρόταση του ΕΣΛ προχώρησαν από σήμερα σε κλείσιμο των καταστημάτων τους λόγω θέρους.

Η πρόταση του συλλόγου για προαιρετικό κλείσιμο των καταστημάτων από το Σάββατο 7/7 και για όλα τα Σάββατα μέχρι και τις 25 Αυγούστου βρήκε αρκετούς ωστόσο να παραμένουν ανοιχτοί, ενώ αίσθηση προκάλεσαν δεκάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, με τις οποίες οι καταστηματάρχες ενημερώνουν το καταναλωτικό κοινό για τις προθέσεις τους.

«Τα συνεχιζόμενα έργα στο κέντρο ούτως ή άλλως έπαιξαν το ρόλο τους στην κίνηση της αγοράς, ενώ ο άστατος καιρός πιστεύουμε πως θα κρατήσει κόσμο στην πόλη», επισημαίνει Λαρισαίος έμπορος στη σελίδα, προσθέτοντας πως θεωρεί πως είναι νωρίς για κλείσιμο της αγοράς.

Φυσικά τον τελευταίο λόγο έχουν όπως πάντα οι καταναλωτές, αφού «με έργα ή χωρίς, με ζέστη ή βροχή αν είναι… «ζεστή» η τσέπη θα κινηθούν τα μαγαζιά μας», έσπευσε να προσθέσει ο καταστηματάρχης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ