ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Στην ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, η κ. Μπακογιάννη αναφέρει τα εξής:

Ντόρα Μπακογιάννη@Dora_Bakoyannis

Θα παραστώ στην ορκομωσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης

Οργισμένο tweet Καμμένου κατά Ντόρας

“Πάει να υποβάλει τα σέβη της στον Σουλτάνο” τουίταρε ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας πως η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί στην ορκωμοσία του Ερντογάν, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας “δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας”, σχολίασε αναφερόμενος στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη εδώ και τέσσερις μήνες.

Panos Kammenos@PanosKammenos

Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο,το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (09.07.2018) στην Άγκυρα και σε αυτή έχουν προσκληθεί ηγέτες πολλών χωρών, πρωθυπουργοί και πρόεδροι κοινοβουλίων ξένων κρατών.

Στις πιο αξιοσημείωτες παρουσίες συμπεριλαμβάνονται αυτές του ηγέτη της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, του ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αλλά και του Προέδρου της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ