ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ «ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τους «κομμένους» του Ολυμπιακού περιμένει πλέον η ΑΕΛ, αφού σε μια αναμενόμενη κίνηση ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» Π. Μαρτίνς ενημέρωσε του Μανθάτη, Βέργο και Σάλιακα πως δεν υπολογίζονται για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού και καλό είναι να ψάξουν ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Μανθάτης και Βέργος βρίσκονται στο στόχαστρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, στο πλαίσιο των ανταλλαγμάτων που συμφωνήθηκαν λόγω της μεταγραφής του Μασούρα, ενώ δεν υπήρξαν τουλάχιστο προς το παρόν αντιδράσεις από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, την ώρα που δημοσιεύματα που είδαν το φως το προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν τους εμφάνιζαν και ιδιαίτερα «ζεστούς» στο ενδεχόμενο μετακόμισης στον κάμπο.

Οι «βυσσινί» αναχωρούν σήμερα στις 12.45 από το γήπεδο Αλκαζάρ για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσουν μέχρι και τις 26 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ αν ισχύσουν οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ Σ. Αντωνίου ενδεχομένως και σήμερα να γίνουν γνωστά τα ονόματα παικτών που θα ανέβουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ή θα αρχίσουν να εξετάζουν τη μετακόμισή τους σε άλλες πολιτείες.

Θυμίζουμε πως ο κόουτς της ομάδας μιλώντας στους δημοσιογράφους στην «πρώτη» της ΑΕΛ ανέφερε πως στο Καρπενήσι θα ταξιδέψουν 27-28 ποδοσφαιριστές, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο η αποστολή να απαρτίζεται από περισσότερους, με τις όποιες προσθήκες ή αποχωρήσεις να προκύψουν κατά την παραμονή της ομάδας στην Ευρυτανία.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ