ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ: ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ 6 ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα Τρίτη το τελευταίο αντίο στον 15χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Αργυρούπολη.

Η κηδεία του παιδιού τα τελεστεί στις 18.00 στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης. Από τη στιγμή που το πρωί της περασμένης Κυριακής έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 15χρονου, χιλιάδες ήταν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα συγγενών και φίλων του μαθητή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έκοψες το νήμα της ζωής σου για έξι κωλόπαιδα που δεν έμαθαν ποτέ τι σημαίνει ήθος, σεβασμός, αξιοπρέπεια. Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ότι πρέπει να σταματήσουν να δείχνουν τη μαγκιά τους και τα κόμπλεξ τους βγάζοντας τα με το bullying; Ένα παιδί γεμάτο ζωή και όνειρα έφτασε να κόψει το νήμα της ζωής του τόσο τραγικά γιατί κάποιοι του έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Γιατί;», γράφει γυναίκα που γνώριζε το παιδί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την έρευνα αναζητούν στοιχεία για το τι μεσολάβησε το χρονικό διάστημα ανάμεσα στο πάρτι, όπου ο έφηβος διασκέδαζε ξέγνοιαστος το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου, και τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν λίγες ώρες αργότερα. Στο πλαίσιο αυτό θα «ανοίξουν» οι λογαριασμοί του μικρού Νίκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι και γιατί επικοινώνησαν με τον μαθητή τις επίμαχες ώρες, είτε δια ζώσης είτε μέσω διαδικτύου.

Οι γονείς του μαθητή δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσουν στην Αστυνομία, καθώς είναι σοκαρισμένοι.

Αυτοί που θα κληθούν άμεσα για κατάθεση είναι οι νεαροί που κατονομάζει στο γράμμα του ο 15χρονος, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τους γονείς τους. Οι αστυνομικοί θα λάβουν καταθέσεις και από τους καθηγητές του νεαρού, ενώ ενδέχεται να κληθούν για κατάθεση και συμμαθητές του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πως ακριβώς γινόταν ο εκφοβισμός σε βάρος του.

Αλέξανδρος Καλαφάτης – huffingtonpost.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ