ΚΑΥΤΟ ΣΟΟΥ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένα φαντασμαγορικό σόου μόδας – έναν παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς, με τη συμμετοχή μοντέλων από όλο τον πλανήτη θα απολαύσουν σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου στις 9 το βράδυ όσοι βρεθούν στον υπέροχο χώρο της πισίνας στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα.

Πρόκειται για ένα καυτό σόου μόδας TO MISS BIKINI INTERNATIONAL που ετοιμάζεται, και σχεδιάζεται από το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων. Είναι ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, που θα γίνει στη ΛΑΡΙΣΑ, με συμμετοχή ΜΟΝΤΕΛΩΝ από όλο τον Πλανήτη -Βραζιλία – Ιταλία – Βέλγιο – Ρωσία – Πουέρτο Ρίκο – Μεξικό κ.α..

Ο Γιώργος Κουτούλιας, (συντονιστής του διαγωνισμού) έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, ιδρυτής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, με 25 ΧΡΟΝΙΑ πείρα στη Μόδα και Διαφήμιση, διοργανώνει επιτυχημένα FASHION events σε όλη την Ελλάδα, (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΑΤΡΑ – ΑΓΡΙΝΙΟ – ΑΘΗΝΑ), και ευελπιστεί στην υποστήριξη των επιχειρήσεων Μόδας και όχι μόνο, σε αυτήν την προσπάθεια να «βάλει» τη ΛΑΡΙΣΑ στο Πανελλήνιο καλεντάρι μόδας, και Τουρισμού.

Στη σημερινή επίδειξη οι καλλονές θα σας εντυπωσιάσουν με τα υπέροχα μαγιό, μπικίνι και κιμονό από το γνωστό κατάστημα CALZE – CALCE Ασκληπιού 18 Λάρισα, της πολλά υποσχόμενης σχεδιάστριας μόδας Αννας Πανάγια, αλλά και με τα νυφικά του οίκου Lilian.

Μετά την επίδειξη θα ακολουθήσει after ’80 party με μουσικές επιλογές από τον γνωστό DJ Γιάννη Καλλιμάνη που έχει ένα μοναδικό τρόπο να ξεσηκώνει και να απογειώνει το κέφι.

Για περισσότερες πληροφορίες και reserve: 6947841840 ΜΑΡΚΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ