ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ MOUNTAIN ENDURO CAMP 2018 ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ

Ένα ακόμα Mountain Enduro Camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε φέτος για 7η χρονιά στις 6, 7 και 8 Ιουλίου στη Μαμαλή Βερδικούσιας.

Οι επισκέπτες μας αψήφησαν τις καιρικές προβλέψεις και έζησαν ένα αξέχαστο τριήμερο! Η κορυφή Μαμαλή φιλοξένησε κατασκηνωτές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και τους έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Λίγα φεστιβάλ στην Ελλάδα προσφέρουν το πλήθος και την ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει το Mountain Enduro Camp. Η Εντουρόβολτα, το Mamali Moto Race και η πίστα Motocross προσέλκυσαν όπως ήταν αναμενόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών μας.

Ο αγώνας ανωμάλου δρόμου Trail Running 10 km είχε μεγάλο αριθμό συμμετοχών και κατά γενική ομολογία η διαδρομή κατενθουσίασε τους δρομείς. Η πεζοπορική διαδρομή έφερε τους συμμετέχοντες σε επαφή με το υπέροχο φυσικό τοπίο του δάσους οξιάς της περιοχής.

Οι μουσικές μπάντες διασκέδασαν τους επισκέπτες μας με δύο βραδινές συναυλίες (Folk n’ Roll, Θραξ Πανκc, Hidden In The Basement, Smith N’ Weston, Liquid Soul, Στράφι) αλλά και με μια μεσημεριανή συναυλία (Οι ασυμμάζευτοι) κάτω από τα δέντρα οξιάς.

Η γυμναστική στο βουνό, το σεμινάριο και η έκθεση φωτογραφίας και η επίδειξη parkour κράτησαν το ενδιαφέρον των φίλων μας αμείωτο. Μηχανές για test ride, airsoft, έκθεση ζωγραφικής και δημιουργία graffiti, stand ενημέρωσης για υποψήφιους δότες μυελού των οστών πλαισίωσαν τις κύριες δραστηριότητες. Επίσης, ο παιδικός αγώνας δρόμου και το λούνα παρκ ανακύκλωσης ξετρέλαναν τους μικρούς μας φίλους. Ένα τριήμερο πραγματικά γεμάτο με δραστηριότητες για όλους!

“Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες μας και ιδιαίτερα αυτούς που ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να έρθουν στη Μαμαλή. Τα χαμόγελα τους μας δίνουν μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους αλλά και τους εθελοντές μας για την προσήλωσή τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους. Ευχαριστούμε την Κοινότητα Βερδικούσιας, το Δήμο Ελασσόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στήριξη που μας προσφέρουν. Ραντεβού στην κορυφή Μαμαλή τον Ιούλιο του 2019 για το επόμενο Mountain Enduro Camp!”, σημειώνουν οι διοργανωτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ