ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 

Προκειμένου να συζητηθούν θέματα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία της ΒΙΠΕ Λάρισας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας την Δευτέρα 9 Ιουλίου, στον Δήμο Τεμπών μεταξύ του Δημάρχου κ. Κ. Κολλάτου, του Διοικητή του ΑΤ Τεμπών κ. Π. Χαρισμανίδη,  του προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Αχ. Νταβέλη και της Διευθύντριας του ΣΘΕΒ

κ. Ελ. Καματέρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενων ενεργειών της Διοίκησης του Συνδέσμου, με μέλη των εγκατεστημένων επιχειρήσεων της ΒΙΠΕΛ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία, τα ανταποδοτικά τέλη, την καθαριότητα αλλά  και την βελτίωση της φύλαξης και προστασίας των εγκατεστημένων επιχειρήσεων.

Ο ΣΘΕΒ θεωρεί  την ανάγκη αναβάθμισης της βιομηχανικής περιοχής μέσω ενός συνολικού σχεδιασμού ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να διαμορφωθούν οι κατάλληλες προοπτικές για την ανάπτυξη του χώρου και την κατ’ επέκταση παραγωγική ανασυγκρότησή της. Κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι η υποστήριξη των εγκατεστημένων δραστηριοτήτων στον χώρο προκειμένου αυτός να αναβαθμιστεί και να ενισχυθεί περαιτέρω η τοπική οικονομία.

Προτεραιότητα του ΣΘΕΒ είναι η στήριξη και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στα μέλη του, προκειμένου να επιλύονται  με ασφαλή και οριστικό τρόπο, όλα τα ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική τους εγκατάσταση και δραστηριότητα, ακόμη και εάν αυτό συνεπάγεται την προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ