ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ  ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εργασίες κοπής δένδρων, θάμνων, αναρριχόμενων φυτών, αποξήλωσης κατασκευών και αποκατάστασης δικτύων άρδευσης και φωτισμού γίνονται από την περασμένη εβδομάδα, στη Βρύση Τυρνάβου, σημειώνεται σε ανακοίνωση του δήμου Τυρνάβου

που έρχεται ουσιαστικά ως απάντηση στα παράπονα δημότισσας που φιλοξένησε το paidis.com.

Στην ανακοίνωση τονίζονται ακόμη τα εξής:

“Για το λόγο αυτό ο χώρος ιδιαίτερα γύρω από τη λίμνη είναι ακατάστατος (πριονίδια, σπασμένη περίφραξη, κλαδιά κ.λπ.). Οι εργασίες ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή και παράλληλα θα καθαρισθεί ο χώρος.

Επισημαίνεται πως επισκέπτες και μεταφερόμενοι πληθυσμοί που κάνουν χρήση το χώρο κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, πετούν σκουπίδια που η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου δεν προλαβαίνει πάντα να τα μαζέψει άμεσα.

Η επιχειρησιακή δυνατότητα της υπηρεσίας καθαριότητας είναι συγκεκριμένη. Να σημειωθεί πως η υπηρεσία δεν λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα παρά μόνο το Σάββατο για το κέντρο και τη λαϊκή του Τυρνάβου.

Θα πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε στη προσπάθεια διατήρησης των κοινόχρηστων χώρων επισκέψιμων και καθαρών. Οφείλουμε να αλλάξουμε και να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε για το τόπο, νοιαζόμαστε  για όλους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ