ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ

Τις πληγείσες περιοχές από χαλάζι και την έντονη βροχόπτωση σε τοπικές κοινότητες του Δήμου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία από γεωπόνους του ΕΛΓΑ και το Δήμο Κιλελέρ. Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε καλλιέργειες βάμβακος, ντομάτας, ρεβιθιών, φιστικιών και άλλων καλλιεργειών. 

Η αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλελέρ Ιωάννα Πινάκα  ενημερώνει όσους αγρότες – παραγωγούς του Δήμου  έπαθαν ζημιά από το χαλάζι και την έντονη βροχόπτωση τα εξής: «Όσοι παραγωγοί έχουν υποστεί ζημιά στις καλλιέργειες τους από χαλάζι και την έντονη βροχόπτωση σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ, μπορούν να υποβάλουν Δηλώσεις Ζημιάς, εφόσον έχουν υποβάλει Δήλωση Καλλιέργειας/Εκτροφής (ΟΣΔΕ),  μέχρι  και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, στο Παλιό Δημαρχείο της Νίκαιας (γεωπόνοι) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Μαζί με τη δήλωση προσκομίζεται οπωσδήποτε αντίγραφο της Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής (ΟΣΔΕ) του 2018. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 921214»

Την επιτόπου επιστασία των ζημιών έκαναν οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ Μιχάλης Λιόντος, Κω/νος Καραμπάτσας, Σπύρος Σπυρόπουλος,  Κω/νος Τσιάμπας και Γιώργος Σαμαράς και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ:  ΔΕ Πλατυκάμπου Γιάννης Κουκούτσης, ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Γιάννης Μπακαλόπουλος και ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αντώνης Ρεντζιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ