EYXΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου

Την σχολική χρονιά 2017-2018 οι σύλλογοι γονέων των παιδιών ήταν παρόντες υποστηρίζοντας το έργο των  δημοτικών παιδικών σταθμών, τόσο σε επίπεδο κοινωνικών δράσεων  όσο και σε προσφορές. Πλήθος δωρεών πραγματοποιήθηκαν στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Τυρνάβου όπως αναγράφονται παρακάτω:

Ο σύλλογος γονέων κηδεμόνων του Β΄Παιδικού σταθμού Τυρνάβου  δώρισε παιγχνίδια εξωτερικού  και εσωτερικού χώρου καθώς και παιδαγωγικό υλικό(πάζλ, τουβλάκια, κατασκευές και παραμύθια)  .

Ο σύλλογος γονέων κηδεμόνων του Παιδικού σταθμού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Τυρνάβου  δώρισε ειδη κουζίνας, ανέλαβε την κάλυψη αναμνηστικών λευκωμάτων των παιδιών, υλικά για κατασκευές καθώς και τά δώρα των παιδιών της καλοκαιρινής γιορτής.

Ο σύλλογος γονέων κηδεμόνων του Παιδικού σταθμού ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ Τυρνάβου  δώρισε ένα πανέμορφο παιδικό χαλί στην αίθουσα , ανέλαβε την κάλυψη αναμνηστικών λευκωμάτων των παιδιών, καθώς και τά δώρα των παιδιών της καλοκαιρινής γιορτής.

Οι γονείς των παιδιών του παιδικού σταθμού ΔΑΜΑΣΙΟΥ  ανέλαβαν την κάλυψη αναμνηστικών λευκωμάτων των παιδιών, καθώς και τά δώρα των παιδιών της καλοκαιρινής γιορτής και την δαπάνη του ταχυδακτυλουργού.

Οι γονείς των παιδιών του παιδικού σταθμού ΑΜΠΕΛΩΝΑ με εσοδα από μπαζάρ κατασκευών  πού συμμετείχαν οι ιδιοι κάλυψαν δαπάνες παιδαγωγικού υλικού.

Ο σύλλογος γονέων κηδεμόνων του A΄Παιδικού σταθμού δώρισε μια μεγάλη ξύλινη τσουλήθρα-πολλαπλό όργανο  στον αύλειο χώρο για το παιγχνίδι των παιδιών. Στον Α΄Παιδικό σταθμό εκτός από τις δωρεές του συλλόγου γονέων πραγματοποιήθηκαν και δωρεές από επαγγελματίες του Τυρνάβου  γονείς των μικρών μαθητών που φοιτούσαν στον σταθμό. Ειδικότερα :

Η κ.Τρίγκα Αννα-Μαρία ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Smart Fit Studios  τά δώρα που μοιράστηκαν στα παιδιά μετά την καλοκαιρινή γιορτή.

Ο κ.Δάσκαλος Γεώργιος (κρεοπωλείο) κρέας για  το γεύμα των παιδιών.

Η κ.Λωρίδα-Δομενικιώτη Γεωργία μητέρα παιδιού  ανεμιστήρα οροφής για την κουζίνα του παιδικού και η δωρεάν τοποθέτηση εγινε από τον ηλεκτρολόγο  κ.Ταρλαή Κωνσταντίνο.

Ο κ.Ξεφτεράς Γεώργιος(είδη ξυλείας)  έπιπλο ραφιέρα  ξύλινη κρεμαστή.

Ο κ.Γιώτας  Aθανάσιος (καθαριστήριο ταπήτων) τον δωρεάν καθαρισμό των μοκετών του σταθμού.

Για όλες αυτές τις αξιόλογες προσφορές των συλλόγων εκφράζονται οι θερμές ευχαριστίες από την αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Δήμου Τυρνάβου  κ.Μπίλιου Φανή,την προϊσταμένη της υπηρεσίας  κ.Κοκότη Θεολογία καθώς και από όλους τους εργαζομένους των σταθμών παιδαγωγών και προσωπικό βοηθητικών εργασιών και για τις προσφορές και για την άψογη συνεργασία που είχαν όλη την σχολική χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ