«ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

“Τις τελευταίες ημέρες, μέσω δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού κυρίως τύπου, γίνεται λόγος για μελλοντική αυτοδιοικητική υποψηφιότητα στον Δήμο Αγιάς, η οποία δήθεν έχει πάρει το «πράσινο φως» από τα κεντρικά της Παράταξής μας στην Αθήνα.
Καμία υποψηφιότητα δεν ισχύει και πολύ περισσότερο δεν έχει «κλειδώσει», παρά τα όσα λέγονται και γράφονται στον τοπικό τύπο, γεγονός για το οποίο είναι ενήμερη και σύμφωνη και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς”, η, από τις αρχές του Ιούλη, ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ, ωστόσο οι «ζυμώσεις» και οι επαφές δίνουν και παίρνουν.

Δεν πέρασε απαρατήρητη από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γρ. Καλαγιά η παρέα που συνέτρωγε το βράδυ της Παρασκευής στην Αγιά, με τον ίδιο να καταγράφει τις παρουσίες του πρώην δήμαρχου Αγιάς κ. Κουτσαντά του πρώην δήμαρχου Λακέρειας κ. Πατσά και του πρώην αντιδήμαρχου Λακέρειας κ. Σκαπέτη, με συντονιστή της παρέας τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζησαλάτα.

«Τελικά απ’ ότι φαίνεται η τοπική οργάνωση της Νέας δημοκρατίας το πήρε ζεστά το θέμα των δημοτικών εκλογών ….για να μην χάσει ο Γκουντάρας …», έπεσε το «καρφί» του Γρ. Καλαγιά!

Μάλλον άναψε νωρίτερα τις… αυτοδιοικητικές φωτιές ο «Κλεισθένης Ι»!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ