ΜΑΥΡΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΡΙΓΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ!!!

Κάθε χρόνο με τις επιδόσεις του στην κηπουρική τέχνη ο Αμπελωνίτης Γιώργος Κυρίτσης κατορθώνει και συγκεντρώνει στον κήπο του τα βλέμματα περαστικών, γνωστών και φίλων που περνούν ή επισκέπτονται τον κήπο του.

Τη μία με το ηλιοτρόπιο για ρεκόρ γκίνες, την άλλη με τη λούφα, το φυτό που ο καρπός του χρησιμοποιείται κατά της κυτταρίτιδας, πότε με τις ευμεγέθεις ντομάτες και μελιτζάνες ο κ. Κυρίτσης κερδίζει το θαυμασμό όλων για τα επιτεύγματά του.

Φέτος περίοπτη θέση στο μποστάνι του έχουν οι ντομάτες διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών, αφού ο ερασιτέχνης καλλιτέχνης της κηπουρικής αναζήτησε και βρήκε σπόρους από διάφορες περιοχές του κόσμου και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Στο μποστάνι του βρίσκεις φέτος ντοματιές με μαύρο καρπό, με κίτρινο και πορτοκαλί καρπό, αλλά και ριγέ ντομάτες που θυμίζουν καρπούζι μικρού μεγέθους.

Φυσικά οι ντομάτες δεν είναι οι μόνες που συγκεντρώνουν πάνω τους τα βλέμματα, αφού υπάρχουν και γιγάντιες μελιτζάνες που ο κ. Κυρίτσης της δείχνει με καμάρι.

Στο ερώτημα πώς καταφέρνει κάθε χρόνο και έχει υπέροχο μποστάνι με αξιοθαύμαστα φυτά είναι αφοπλιστικός:

“Τα φυτά θέλουν καθημερινή φροντίδα και αγάπη. Το μποστάνι θέλει καλή προετοιμασία πριν τις φυτεύσεις και λίπανση με κοπριά. Πάταξη με φυσικά μέσα των ασθενειών και τακτικό πότισμα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ