ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Κείμενο του Νίκου Ρεβήσιου με αφορμή τις υπογραφές υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών

Από τον αγροτοσυνδικαλιστή από το Αργυροπούλι και σύνεδρο στο συνέδριο της ΝΔ Νίκο Ρεβήσιο πήραμε την παρακάτω επιστολή με βολές κατά όλων εκείνων που υπέγραψαν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Το paidis.com δημοσιεύει την επιστολή αν και πιστεύει ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα, επομένως και των 250, να εκφράζεται

πολιτικά όπως επιθυμεί.

Στην επιστολή σημειώνονται τα εξής:

“Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκρατεις λεει ο λαός. Υπογράφεται ως αριστεροί προοδευτικοί διανοούμενοι. Υπογράφεται και ως βολεμένοι του συστήματος εντολοδόχοι των αφεντικών σας αξιο το μεροκάματο σας και ο Ιουδας πρόδωσε για 30 αργύρια. Τι ακριβώς υπογράφεται;

Ο Μέγας Αλέξανδρος τι μιλούσε; Σλαβικά αλβανικά ή ελληνικά. Ήταν Σλάβος Αλβανός ή Έλληνας; Μας δίδαξε η ιστορία πάντα οι λίγοι βολεμένοι του συστήματος της κάθε εποχής από την αρχαία Ελλάδα δίκασαν, εξόρισαν τον θουκιδηδη δίκασαν εξόρισαν τον κολοκοτρωνη. Η Ελλάδα κύριοι παραχαράκτες της ιστορίας  απελευθερώθηκε από αγράμματους ξυπόλητους και ανθρώπους του πόνου και του μόχθου από παπάδες και από πραγματικούς Έλληνες που έχασα αν περιουσίες οικογένειες για την απελευθέρωση της Ελλάδας και δεν προσκύνησαν κανένα αφεντικό εκτός από τη σημαία της Ελλάδας μας αναφέρω μερικούς όπως ο Παπαφλέσσας ο Κολοκοτρώνης ο Καραϊσκάκης ο Παύλος Μελλας και ο καπετάν κοτας.

Υγ σύμφωνα με τη δικιά σας λογική οι 300 του Λεωνιδα ήταν οι εθνοκάπηλοι της εποχής οι φασιστες που πήγαν κόντρα στο κατεστημένο της υστερίας, και ο εφιάλτης ο εξιχρονιστης προοδευτικός που διαπραγματεύτηκε για το καλό της πατρίδας.

Υγ2 εμείς οι λαϊκοί τασσόμαστε με τους 300 του Λεωνίδα. Η ιστορία τους χαρακτήρισε ήρωες και εσείς με τον εξιγχρονιστη εφιάλτη.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Με λυπεί παρα πολύ το γεγονός οτι μέσα σε αυτούς τους 250 που υπέγραψαν ήταν και η κ Ελένη Αναστασόπουλου και θα ήθελα να την ρωτήσω με τι μούτρα θα έρθετε στο χωριό κ. Ελένη που από το χωριό ξεκινήσαμε 4 λεωφορεία να πάμε να διαδηλωσουμε για την Μακεδονία μας! Με τι μούτρα θα κοιτάξετε τους χωριανούς σας στα μάτια ? Ντρέπομαι πάρα πολύ που σας είχα και δασκαλα κάποτε…ντρέπομαι και εγώ και πολλοί συγχωριανοι που λέτε ότι είστε από το Αργυροπούλι. Και οι 250 που υπογράψατε πρέπει να ντρέπεστε…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ