ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΕΕΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

το παλιό διδακτήριο

Το όνειρο της κατασκευής νέου κτιρίου του ΕΕΕΕΚ Λάρισας γίνεται πραγματικότητα. Κατόπιν της υπογραφής της σύμβασης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Κώστα Αγοραστού με την κατασκευάστρια εταιρεία για την ανέγερση του Ειδικού Σχολείου ΕΕΕΕΚ Λάρισας, το δικό τους διδακτήριο αποκτούν επιτέλους

τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που φοιτούν στο σχολείο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του ΕΕΕΕΚ Λάρισας, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του ονείρου. Συγκεκριμένα:

Όλους τους αρμόδιους φορείς, όπως τον Δ/ντή ΔΔΕ Λάρισας κ. Ιωάννη Καψάλη που στήριξε το αίτημα για νέο κτίριο της Δ/ντριας του σχολείου τον Μάϊο του 2015, την Περιφερειακή Δ/ντρια κα. Ελένη Αναστασοπούλου, για το αμέριστο ενδιαφέρον που έδειξε και που έθεσε πρώτη την αναγκαιότητα κατασκευής του κτιρίου και τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη για τη συνεργασία του προς αυτή την κατεύθυνση.

Την κα. Στεργιανή Λιάπη, Υποδιευθύντρια του σχολείου, η οποία ως Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Λάρισας 2014-2017, ξεκίνησε τον Μάϊο του 2015 την διαδικασία προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας με στοχευμένες και συντονισμένες ενέργειες για ένταξη στο ΕΣΠΑ, της ανέγερσης του νέου διδακτηρίου του ΕΕΕΕΚ Λάρισας, η οποία και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2017. Στο πλευρό της ήταν πάντα ο νεοσύστατος σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών ΕΕΕΕΚ Λάρισας, καθώς και ο Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Τον κ. Κώστα Αγοραστό, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας που πίστεψε στην ανάγκη ίδρυσης του νέου κτιρίου του ΕΕΕΕΚ Λάρισας και με την συμβολή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας έθεσε το έργο σε άμεση προτεραιότητα και ένταξη στο ΕΣΠΑ τον Μάρτιο του 2017, έδωσε την έγκριση για δημοπράτηση του έργου την άνοιξη του 2017 και τέλος υπέγραψε την σύμβαση με την εταιρεία κατασκευής του έργου, τον Ιούνιο του 2018. Πραγματικά όλοι εμείς και τα παιδιά μας του οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!.

Η Πρόεδρος       Παπακωνσταντίνου Αγγελική

Η Αντιπρόεδρος   Πλευρίτη Ευγενία

Η Γραμματέας       Καφαλη  Καλλιόπη

Η Ταμίας  Κυριτσάκα  Αναστασία

Τα Μέλη   Σέτσικα Αναστασία  και Αλεξίου Δημήτριος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ