Θ. ΝΑΣΙΚΑΣ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ του paidis.com για ενδιαφέρον του Θ. Νασίκα να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Τυρνάβου, προχώρησε σήμερα ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος και γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για το δήμο και την επιθυμία του να είναι υποψήφιος.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Νασίκας αναφέρει:

Ποτέ μου δεν απέκρυψα το ενδιαφέρον μου για την αυτοδιοίκηση και το δήμο Τυρνάβου. Αλλωστε σχετικές δηλώσεις είχα κάνει και σχεδόν πριν ένα χρόνο.

Εθεσα το θέμα στον πρόεδρο του κόμματος “Ελληνική Λύση” Κυριάκο Βελόπουλο, και περιμένω να συνεδριάσουν τα όργανα του κόμματος τα οποία θα αποφασίσουν εάν θα κατέβω ως υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Τυρνάβου ή και στην περιφέρεια Θεσσαλίας, διότι η “Ελληνική Λύση” θα έχει υποψηφίους σχεδόν παντού.

Εξυπακούεται ότι όλα αυτά ισχύουν σε περίπτωση που οι αυτοδιοικητικές εκλογές προηγηθούν των εθνικών, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα είμαι υποψήφιος βουλευτής.

Το γεγονός ότι είμαι υπεύθυνος του κόμματός μας για την περιφέρεια Θεσσαλίας δεν μου δίνει τη δυνατότητα προσωπικής επιλογής. Η επιθυμία μου όμως είναι να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Τυρνάβου.

Προς το παρόν περιμένω την κομματική απόφαση που θα προσδιορίζει το τί μέλει γενέσθαι…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ