ΜΕΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ Ε.Ε. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ο Δήμος Ελασσόνας συμμετέχει ως εταίρος μαζί με τους Δήμους Αλτέα, Ισπανία, Νότο Ιταλία, Αθηένου, Κύπρος, Civil Resource Center, Σλοβενία, Finnova Foundation, Βέλγιο, Autokreacja Foundation, Πολωνία, Βulgarian Youth Association, Βουλγαρία, στο έργο “YOUROPE:Joining paths to build a better perception of Europe”

το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας Ευρώπη για τους Πολίτες-Europe for Citizens 2014-2020 και το οποίο έχει ως σκοπό να μελετήσει την στάση των νέων απέναντι στο φαινόμενο του Ευρωσκεπτικισμού και του ρόλου της Ε.Ε. εν γένει, ιδιαίτερα την περίοδο της κρίσης που διανύουμε.

Η διάρκεια του έργου είναι 20 μήνες ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στις 148.680,00 ευρώ και χρηματοδοτείται 100% από την Κοινοτική Πρωτοβουλία Europe For Citizens 2014-2020.

“Με εξωστρέφεια και τεχνογνωσία, παλεύουμε για έναν δήμο ανοιχτό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, συμμετέχοντας σε όσα προγράμματα μπορούμε, θέλοντας το καλύτερο για τους συμπολίτες μας. Στις μέρες μας, οι θεσμοί, μα και η ίδια η Δημοκρατία, δοκιμάζονται. Κανείς μας δεν μπορεί να παραμένει απαθής ή αδιάφορος. Δίνουμε το βήμα στους νέους ανθρώπους να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους. Συνεχίζουμε…”, σημείωσε ο δήμαρχος Ν. Ευαγγέλου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com