ΑΠΟ 24 – 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η 59η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο Δήμος Τυρνάβου και η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και της ΠΕΔ Θεσσαλίας, διοργανώνουν τη Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα 2018. Φέτος η Γιορτή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και ανοίγει τις πύλες της το τριήμερο 24, 25 και 26 Αυγούστου 2018,

στο Άλσος του Αγ. Γεωργίου στον Αμπελώνα για να υποδεχθεί παραγωγούς, γευσιγνώστες και επισκέπτες.

Στόχος της Γιορτής που συμπληρώνει φέτος τα 59 της χρόνια ήταν και είναι πάντα η ευρύτερη προβολή του τοπικού κρασιού, η καλλιέργεια ευνοϊκής καταναλωτικής συνείδησης γενικότερα για το κρασί σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία και την αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων και γενικότερα η προβολή της κουλτούρας της περιοχής μας.

Οι προετοιμασίες για το τριήμερο έχουν ήδη ξεκινήσει και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παρουσίαση κρασιών από οινοποιούς, δοκιμές κρασιών, οινογνωσία, γευσιγνωσία, επίσκεψη σε οινοποιεία της περιοχής, εκθέσεις αγροτικών και τοπικών προϊόντων, πολιτιστικές δράσεις συλλόγων και φορέων της περιοχής καθώς και κάποιες συναυλίες καλλιτεχνών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν εξαιρετικά κρασιά και να απολαύσουν γευστικές δοκιμές.

Χορηγός επικοινωνίας της γιορτής είναι το paidis.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ