ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΛΟΓΩ ΕΞΩΣΗΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κατέληξε το πρωί της Πέμπτης Λαρισαία, η οποία νωρίτερα ενημερώθηκε εγγράφως για έξωση από το σπίτι που διέμενε.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10.30, όταν αστυνομικοί και αρμόδιος δικαστικός υπάλληλος μετέβησαν στις εργατικές κατοικίες Γιάννουλης και ενημέρωσαν τη γυναίκα για την έξωση, με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας η περίπτωση της γυναίκας απασχολεί εδώ και χρόνια τον (τέως) Οργανισμό Εργατικής Εστίας αφού φέρεται ως καταληψίας σπιτιού που δεν της ανήκει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δικαιούχος του σπιτιού απευθύνθηκε στους αρμόδιους αλλά και στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας προκειμένου να καταφέρει να μείνει στο σπίτι που του κληρώθηκε, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, καθώς η γυναίκα που φέρεται να το «κατέλαβε» αρνείται πεισματικά και για πάνω από 10 χρόνια να αποχωρήσει.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ