ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ!

Δεν έχει τέλος η ανευθυνότητα ορισμένων που θεωρώντας παιχνίδι τα ζώα προχωρούν σε φιλοξενίες για να τα εγκαταλείψουν αργότερα αφήνοντάς τα εκτεθειμένα στους κινδύνους του δρόμου.

Χαρακτηριστική η περίπτωση Λαρισαίας που επέλεξε να φιλοξενήσει κουτάβι, αφού σύμφωνα με καταγγελία φιλοζωικού σωματείου της πόλης όχι απλά το εγκατέλειψε στη συνέχεια στο δρόμο αλλά αρνείται να συνεργασθεί με τα μέλη του για τον εντοπισμό και τη σωτηρία του!

Το σκυλάκι που ακούει στο όνομα Αλίσια είναι τσιπαρισμένο και καταχωρημένο στους «Αδέσποτους Εθελοντές Λάρισας», που προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές κινήσεις εναντίον της ανεύθυνης που ανέλαβε τη φιλοξενία για να εγκαταλείψει στη συνέχεια το άτυχο ζώο, ενώ καλούν όλους σε περίπτωση που εντοπίσουν το κουτάβι να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6978121020.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως πληθαίνουν τα παράπονα που φτάνουν στη σελίδα και αφορούν σε απαράδεκτες ενέργειες ανεγκέφαλων που είτε για… πλάκα είτε και επίτηδες επιμένουν να κλέβουν τροφές που εθελοντές τοποθετούν σε επιλεγμένους χώρους για τη σίτιση αδέσποτων.

Περιστατικά καταγράφηκαν ήδη στη Λάρισα αλλά και τη Γιάννουλη, με τους άγνωστους δράστες να αφαιρούν συστηματικά σημαντικές ποσότητες τροφής!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ