ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο Π.Σ. Πλατανουλίων πιστός στο ραντεβού του με την αυθεντική παραδοσιακή μουσική διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά την Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια σε συνεργασία με το δήμο Τυρνάβου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μια γιορτή “σταθμός” στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής που δίνει μεγάλη αξία στο παραγόμενο προϊόν συνεισφέροντας στην διάδοση της παραγωγής και εκμετάλλευσης του.
Ειδικότερα φέτος την γιορτή θα κοσμήσουν με την παρουσία τους στην σκηνή, οι κορυφαίοι δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής του αιώνα που διανύουμε…

Θα εμφανιστούν ο πατριάρχης του παραδοσιακού κλαρίνου ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ, ο κορυφαίος τραγουδιστής της δημοτικής μας παράδοσης ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ….καθώς και ο κορυφαίος σύγχρονος δεξιοτέχνης του κλαρίνου ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ!!

Μαζί τους καταξιωμένοι μουσικοί που αφήνουν έντονο το στίγμα τους πανελλαδικά όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (βιολί), ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΡΕΤΑΚΗΣ (κρουστά-τραγούδι), ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (λαούτο-τραγούδι) και δύο ανερχόμενες παραδοσιακές φωνές που θα καταπλήξουν το κοινό η ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ και ο ΘΩΜΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!
Είναι βέβαιο ότι θα είναι μία ονειρική παραδοσιακή βραδιά, με ελεύθερη είσοδο για όλους!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ