ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΦΟΛΑ ΣΕ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα μικρό σκυλάκι στο οποίο κάποιος ασυνείδητος έδωσε να φάει τροφή με δηλητήριο μέσα στη αυλή του σπιτιού στο οποίο βρίσκεται το αθώο ζώο.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κατάλαβε αμέσως ότι κάτι κακό έχει συμβεί και κάλεσε κτηνίατρο ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο σκυλάκι το οποίο λόγω της σοβαρότητας του προβλήματος μεταφέρθηκε σε κλινική όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή.

Το σκυλάκι συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη έχοντας στο πλευρό του την ιδιοκτήτρια που το υπεραγαπά και δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους που οδήγησαν το ανθρωπόμορφο τέρας να δηλητηριάσει ένα αθώο πλάσμα.

Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού ευχαριστεί δημόσια τους αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου για τη συμπαράσταση αλλά και για τις προσπάθειες εντοπισμού του δράστη αλλά και τα μέλη του συλλόγου προστασία κακοποιημένων ζώων Λάρισας που αγωνίζονται μαζί της για να κρατηθεί το σκυλάκι στη ζωή.

Δείτε τη μάχη που δίνει το σκυλάκι για να κρατηθεί στη ζωή

ΠΑΛΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!!!

Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!! ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΡΙΞΕ ΦΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ!!!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!!! Η ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΤΕΡΑΣ………ΚΟΙΤΑΞΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΧΩΡΙΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΟΟΟΟΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας "Ελεύθερος" στις Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ