ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΑΛΙΕΙΣ Κ. ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κ. Ολύμπου προκειμένου να προσφερθεί αίμα για το νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία (Ογκολογική μονάδα ) για παιδιά με νεοπλασίες.

Το Σαββατοκύριακο ο σύλλογος που είχε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών, κινητή μονάδα αιμοληψίας του νοσοκομείου παίδων ιατροί & νοσηλευτικό προσωπικό περίμεναν  για δυο ημέρες για μια πράξη ζωής στο ιατρείο Μεσαγγάλων.

Στην πρώτη ημέρα της αιμοδοσιάς στο ιατρείο Μεσαγγάλων παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος ο οποίος σε δήλωσή του σημείωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν  στην πρόσκληση του Συλλόγου και προσήλθαν σήμερα πρώτη ημέρα της αιμοδοσίας στο ιατρείο Μεσαγγάλων και δώσανε 10 λεπτά από τον χρόνο τους  με σκοπό να προσφέρουν  αίμα  για το νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία (Ογκολογική μονάδα) για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις .

Η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Γόννων για την παραχώρηση των χώρων του ιατρείου προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία, καθώς και το ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Νοσοκομείου  Αγία Σοφία  που διενήργησε την αιμοδοσία και κάνανε τόσα χιλιόμετρα να είναι σήμερα εδώ κοντά μας».

Τον Δήμαρχο συνόδευε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων  κ. Δημήτρης Σούλτης , ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών  κ.Λάμπρος Ζάρρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ