Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΝΤΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση της διοίκησης

Αν ήσουν εδώ, θα είχες να μας διηγηθείς πολλά και να μας συμβουλεύσεις σε άλλα τόσα. Βιάστηκες όμως εκείνη την αποφράδα Παρασκευή, στις 23 του Ιούλη 2010, να φύγεις από κοντά μας. Να φύγεις από την πόλη που λάτρεψες και δόξασες συνάμα.

Ν’ “αφήσεις” την ομάδα που κατέστησες ποδοσφαιρικό σύμβολο, βάζοντάς την στις καρδιές όλων των Ελλήνων φιλάθλων και όχι μόνο.

Έφυγες όμως πρωταθλητής. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ μα και πικραμένος. Ξέρουμε ότι η γαλήνια ψυχή σου συγχώρεσε ακόμη κι εκείνους τους ελάχιστους ασυγχώρητους.

Μας λείπει η παρουσία σου 8 χρόνια τώρα ΣΤΕΡΓΙΟ ΚΑΝΤΩΝΙΑ, όμως η μορφή σου, η μνήμη σου και οι ολόχρυσες παρακαταθήκες σου, είναι φωλιασμένες στις καρδιές ολονών μας.

Στις καρδιές του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια, των μελών της διοίκησης, του τεχνικού μας τιμ, των ποδοσφαιριστών μας, των βετεράνων μας και σύσσωμης της ΑΕΛικής οικογένειας που αναγνωρίζει αιώνια τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.

Όπως αναγνωρίζει την αγάπη και το “βυσσινί” πάθος τα οποία εμφύσησες στα παιδιά σου, τα ανίψια και τα εγγόνια σου, που είναι πάντα κοντά μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ