ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ Η ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Ανακοίνωση της οργάνωσης που καλεί τους πολίτες να συνδράμουν, ενώ ανάλογη ενέργεια κάνει και η ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου

Η Πατρίδα μας βιώνει μία ανείπωτη εθνική τραγωδία η οποία έχει συγκλονίσει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Ως ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ της Νέας Δημοκρατίας, οφείλουμε να πράξουμε το αυτονόητο, να συμβάλλουμε άμεσα και αποτελεσματικά, στα πλαίσια της έστω ελάχιστης ανακούφισης των πληγέντων συνανθρώπων μας.
Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε κάθε μέλος, φίλο αλλά και κάθε απλό συμπολίτη πως τα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας Ν.Δ. (Κουμουνδουρου 24, 1ος όροφος) θα παραμείνουν καθημερινά ανοιχτά 9.00-14.00 και 18.00-21.00 για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης όπως φάρμακα, (Fucidin, fucicort και Betadine) γάζες, ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα) καθώς επίσης κλινοσκεπάσματα,  μωρομάντηλα και πάνες, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.
Σας καλούμε να συμβάλλουμε όλοι καθοριστικά, σε αυτή τη δύσκολη Εθνική στιγμή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

Η ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Τυρνάβου καλεί όλους τους φίλους αλλά και κάθε συνδημότη που επιθυμεί να συνδράμει στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Λάρισας οργανώνει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης όπως φάρμακα (Fucidin,Fucicort και Βetadine),γάζες,ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα), κλινοσκεπάσματα, μωρομάντηλα και πάνες, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στους πυρόπληκτους της Αττικής.Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ανδρέα Γιαννόπουλο στο τηλ 6937199889.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com