ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

 Ανακοίνωση του επικεφαλής της Νέας Δύναμης Γ. Μανώλη

«Άφωνοι παρακολουθούμε από χθες το μεσημέρι από τα Μ.Μ.Ε. την ανείπωτη τραγωδία που ζει η χώρα μας, λόγω των πυρκαγιών στην Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές της Κινέτας και της Ραφήνας. Δυστυχώς οι δηλώσεις του δημάρχου Ραφήνας για νεκρούς επαληθεύτηκαν. Δεκάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα αισθήματα μας, τούτες τις ώρες. Η χώρα μας και δη οι συνάνθρωποί μας που ζούνε στις περιοχές αυτές βιώνουν  μια ανείπωτη τραγωδία.

Το δράμα αυτό είναι αβάσταχτο για τον καθένα μας, μα πιο πολύ για τις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Αλλά και για όσους έχασαν τις περιουσίες τους  μέσα σε λίγη ώρα.

Νοερά είμαστε δίπλα τους. Όλη η παράταξη «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών, εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους οικείους των αδικοχαμένων συμπατριωτών μας, ευχόμαστε και προσευχόμαστε να μην υπάρξουν άλλοι νεκροί. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους.

Σε όσους έχασαν τις περιουσίες τους αλλά τους έμεινε το πολυτιμότερο αγαθό η ζωή τους, ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και πίστη, ώστε σύντομα να επουλωθούν οι πληγές που άνοιξε η ανείπωτη αυτή τραγωδία και να ανασυσταθούν από τις στάχτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ