ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ

Σε απόγνωση είναι κτηνοτρόφοι που έχουν τις μονάδες τους στην περιοχή Παλιάσκια της Βερδικούσιας αφού λόγω της διακοπής ρεύματος που σημειώθηκε από χθες το βράδυ στην περιοχή υπέστησαν σημαντικές ζημιές τόσο σε ζωικό κεφάλαιο όσο και σε παραγωγή.

Χοιροτρόφος είδε έγκυες χοιρομητέρες να πεθαίνουν σήμερα το πρωί, στην προσπάθειά τους να γεννήσουν εξαιτίας της θερμοκρασίας που είχε αναπτυχθεί στο στάβλο, αιγοπροβατοτρόφοι και αγελαδοτρόφοι αναγκάστηκαν να πετάξουν τόνους γάλακτος αφού δεν λειτουργούσαν οι παγολεκάνες, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπόρεσαν να αρμέξουν τα ζώα τους.

Το μεγάλο τους παράπονο είναι ότι αν και επιχειρούσαν όλο το βράδυ να επικοινωνήσουν με τον ΔΕΔΔΗΕ το τηλεφωνικό κέντρο ήταν μάλλον εκτός λειτουργίας ενώ όπως αναφέρουν όσο επικοινωνούσαν με το τεχνικό τμήμα στην Ελασσόνα η αποκατάσταση της όποιας βλάβης ήταν άμεση.

“Σήμερα πρέπει να δηλώσουμε τη βλάβη στην Αθήνα, η Αθήνα να ειδοποιήσει τη Λάρισα και δυστυχώς εμείς περιμένουμε και πληρώνουμε στο τέλος τις ζημιές”, σημείωσε κτηνοτρόφος που επικοινώνησε με το paidis.com και ο οποίος όπως υποστήριξε υπέστη ζημιά 3.000 € περίπου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ