ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Το ΠΥΣΔΕ Λάρισας καλεί τους εκπαιδευτικούς που:

  • δε συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο τους, όντας λειτουργικά υπεράριθμοι
  • βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ
  • ζητούν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ
  • καθώς και τους εκπαιδευτικούς που έχουν αποσπαστεί από άλλα ΠΥΣΔΕ

να υποβάλλουν  δήλωση προτίμησης  στα λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε. Λάρισας, σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα, από Παρασκευή 20-07-2018 έως και την Πέμπτη 26-07-2018 και ώρα 11:00, ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας http://athena.net.gr/athena/personalinfo και χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς.

Εντός της ίδιας προθεσμίας οι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις επί του πίνακα κενών-πλεονασμάτων στη ΔΔΕ Λάρισας, είτε αυτοπροσώπως, είτε στο fax ή στο mail που αναγράφονται στην παρούσα πρόσκληση.

Η διαδικασία των τοποθετήσεων θα γίνει σύμφωνα με το με αρ.πρωτ. 427/27-06-2018 έγγραφο του ΠΥΣΔΕ Λάρισας, με θέμα «Ενημέρωση για τη διαδικασία τοποθετήσεων σε λειτουργικά κενά».

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑ

Δήλωση Προτιμήσεων για Λειτουργικά κενά 2018 Λάρισα Α) Οργανικά ανήκοντες που δε συμπληρώνουν ωράριο

Β) Όσοι βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ

Κρίνονται με τα μόρια

μετάθεσης

Δήλωση ΜΟΝΟ Προτιμήσεων Απόσπασης 2018 Λάρισα Οργανικά ανήκοντες που επιθυμούν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ Κρίνονται με τα μόρια απόσπασης
Δήλωση ΜΟΝΟ Προτιμήσεων Τοποθέτησης αποσπασμένων από άλλο ΠΥΣΔΕ 2018 Λάρισα Αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας Κρίνονται με τα μόρια απόσπασης

Επισημαίνουμε ότι λόγω των μεταβολών που θα προκύψουν από εσωτερικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών, καθώς και από τις διαδικασίες του ΥΠΠΕΘ που βρίσκονται σε εξέλιξη (ενδεικτικά: επιλογή συντονιστών έργου, β’ φάση αποσπάσεων κλπ), ο πίνακας κενών πλεονασμάτων μπορεί να αναμορφωθεί και καλό είναι στην αίτησή τους οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν όσες περισσότερες σχολικές μονάδες επιθυμούν (δεν υπάρχει περιορισμός), ακόμα και αυτές στις οποίες δεν εμφανίζονται να υπάρχουν κενά.

Επίσης, οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό τους ωράριο:

α) Στην Α/θμια Εκπαίδευση Λάρισας β) στα ΔΙΕΚ Λάρισας και γ) στη ΔΔΕ Λάρισας για διοικητικό έργο, μπορούν να σημειώσουν στη δήλωσή τους την αντίστοιχη επιλογή, ενώ όσοι είναι σύζυγοι στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων, να το αναφέρουν στις παρατηρήσεις.

Τέλος, όσοι εκπαιδευτικοί διαπιστώσουν στο σύστημα ότι η μοριοδότησή τους (είτε στις μονάδες μετάθεσης, είτε στις μονάδες απόσπασης) είναι διαφορετική από αυτήν που πρέπει, να επικοινωνήσουν με τη ΔΔΕ Λάρισας για να διευθετήσουν το θέμα πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ-ΠΛΕΟΝ 2018-19 (1)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ