ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση της διοίκησης του Μορφωτικού Συλλόγου

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μία από τις χειρότερες τραγωδίες των τελευταίων ετών με την Αττική να είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας περικυκλωμένη από μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται από την Κινέτα έως τη Ραφήνα. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πέρα από τον κρατικό μηχανισμό και οργανισμούς

που βρίσκονται ήδη στο σημείο, είναι σημαντική και η ιδιωτική πρωτοβουλία. Όλοι μπορούμε, ανάλογα με τις δυνατότητές μας, να προσφέρουμε έστω μια μικρή βοήθεια. Σε καταστάσεις κρίσης, ακόμα και μια λεπτομέρεια μπορεί για κάποιους που υποφέρουν να κάνει τη διαφορά.

Για αυτό το λόγο ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου καλεί τα μέλη του,τους φίλους του αλλά και όλους τους πολίτες του  Δήμου Τυρνάβου να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα θύματα της πυρκαγιάς.Όσα πράγματα συγκεντρωθούν θα σταλούν στον Ερυθρό Σταυρό και το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τα πράγματα που χρειάζονται είναι : Πάνες, μωρομάντηλα, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, τρόφιμα μακράς διάρκειας γενικότερα καθώς επίσης  γάζες, fucidin και betadin.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη & την Παρασκευή από τις 20:00 και μετά στο χώρο του Συλλόγου (Καραολή και Δημητρίου 2,πρώην Μπολερό)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ