ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αμεση ήταν σήμερα η αντίδραση της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου στο καθολικό αίτημα για παροχή πάσης φύσης βοήθεια στους πυρόπληκτους της Αττικής που βιώνουν τη δική τους τραγωδία μετρώντας δεκάδες νεκρούς και τραυματίες εξαιτίας των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή τους.

Ο δήμος αποφάσισε τη διενέργεια έκτακτης αιμοδοσίας μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ ήδη ο δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης, θέλοντας να παράσχει ουσιαστική βοήθεια, απηύθυνε έκκληση στους αιμοδοτικούς συλλόγους της περιοχής ώστε να αποστείλουν φιάλες αίματος που διαθέτουν για να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας.

Παράλληλα σε δήλωσή του εκφράζοντας και τα συναισθήματα σύσσωμου του δ.σ. εξέφρασε τη θλίψη όλων για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε και σημείωσε ότι ο δήμος Τυρνάβου θα είναι στο πλευρό όλων όσοι επλήγησαν συμβάλλοντας ηθικά και κυρίως υλικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος Τυρνάβου συμμετέχει στο τριήμερο πένθος που κήρυξε η κυβέρνηση και σε αυτό το πλαίσιο αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην περιοχή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ