Η ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ  ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Με αφορμή  την ανείπωτη τραγωδία που βιώνει η χώρα μας  και κυρίως οι περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής  που επλήγησαν από τις πρωτοφανείς και φονικές πυρκαγιές , το Δ.Σ της ΠΕΔΘ μετά από κάλεσμα του Προέδρου  κ. Κωτσού Γεωργίου , δημάρχου Μουζακίου,  συνεδρίασε εκτάκτως

και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Δυστυχώς  η περιοχές της ανατολικής και δυτικής Αττικής , Ραφήνα, Κινέττα και Ν. Βουτζά βρίσκονται σε τραγική κατάσταση  που προκλήθηκε από τις τεράστιες σε ένταση και έκταση πυρκαγιές που στο φονικό τους πέρασμα αφαίρεσαν δεκάδες ανθρώπινες ζωές , άφησαν πίσω εκατοντάδες τραυματίες και κατέστρεψαν περιβάλλον και περιουσίες. Η ευρύτερη περιοχή  παρουσιάζει εικόνα βιβλικής καταστροφής όπου ήδη καταμετρούνται τεράστιες απώλειες.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΕΔΘ εκφράζει την βαθύτατη λύπη του αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες , στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων αυτών των φονικών πυρκαγιών. Εκφράζει επίσης θαυμασμό και συμπαράσταση στην Πυροσβεστική, στον Στρατό , στους εθελοντές και σε όλους εκείνους που προσπαθούν μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες να βοηθήσουν και να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Το Δ.Σ της ΠΕΔΘ θρηνεί μια πολύνεκρη τραγωδία , εύχεται και ελπίζει να μην χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές. Στηρίζει όλους εκείνους που έχασαν ή αγωνιούν για τους δικούς τους ανθρώπους . Δηλώνει ότι θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους των περιοχών που επλήγησαν για να προσφέρει την όποια υλική βοήθεια ζητηθεί , για να βοηθηθούν έστω και στο ελάχιστο συνάνθρωποι που αυτή τη δύσκολη στιγμή έχουν τεράστια ανάγκη συμπαράστασης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ