ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ο Δήμος Κιλελέρ, σε συντονισμό με το Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, μετά τα γεγονότα που εξελίσσονται από τις πυρκαγιές στην Αττική, καλεί τους φορείς και τους πολίτες του να συνδράμουν άμεσα στην συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης.

Γάλα εβαπορέ, εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, χυμούς, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική ώστε να δείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές και ζητούν τη βοήθειά μας.

Τα προϊόντα θα συγκεντρώνονται στο Πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας τηλ: 2410 922122 από τις 9:00 – 13:00 (υπεύθυνη υπάλληλος Σπυριδούλα Ντάντη τηλ: 6977 887414, υπεύθυνος εθελοντών Κώστας Σολωμός τηλ: 6972783731) και στον Πλατύκαμπο στο χώρο διανομής τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ στην αποθήκη πλάστιγγας αγροτικού συνεταιρισμού Πλατυκάμπου , επαρχιακός δρόμος Πλατυκάμπου Γλαύκης από τις 9:00 – 13:00 (υπεύθυνος υπάλληλος Θεόδωρος Κοκκινούλης τηλ: 6976213532).

Η αποστολή των τροφίμων θα γίνει από κοινού με το Δήμο Λαρισαίων στην Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου στο τέλος της εβδομάδας συνοδεία των αντιδημάρχων Λαρισαίων και Κιλελέρ Δημητρίου Δεληγιάννη και Αχιλλέα Χατζούλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ