ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο ΦΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΛΙΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ

Η ανταπάντηση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Η απάντηση που δόθηκε από τη δημοτική αρχή για το θέμα της εγκατάλειψης του Ανοιχτού Θεάτρου, αποτελεί μνημείο υποκρισίας και γελοιότητας.

Μήνες τώρα, το Ανοιχτό Θέατρο μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι, η μία καταστροφή διαδέχεται την άλλη, τα σημάδια της πλήρους εγκατάλειψης είναι βαθιά και αποτυπωμένα με ενάργεια στον φωτογραφικό φακό, προκαλώντας οργή και θλίψη, η συνολική εικόνα του χώρου είναι τριτοκοσμική, τα βρομόδεντρα κυριαρχούν, αγριόχορτα έχουν κατακλύσει τα καθίσματα, και η αδιάφορη για όλα αυτά  “δημοτική αναρχία” το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να υβρίζει τον επικεφαλής της Δράσης Πολιτών, επειδή ενδιαφέρεται για την ευρυθμία του Δήμου, για την ποιότητα ζωής των Τυρναβιτών και για την καταπολέμηση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον δημότη στην καθημερινότητά του.

Όμως, η απάντηση της  “δημοτικής αναρχίας” υπήρξε και ευεργετική , καθώς έλυσε μια θεμελιώδη απορία που είχαμε, σχετικά με την κραυγαλέα ανικανότητα που εκπέμπει ο κ. Σαρχώσης σε όλα τα επίπεδα διαχείρισης του δημοτικού βίου.

Ο κ. Σαρχώσης, με βάση τις απαντήσεις που ο ίδιος δημοσιεύει, φαίνεται πως δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα θέματα της καθημερινότητας των δημοτών και της προστασίας των κάθε είδους δημοτικών υποδομών, διότι μοχθεί νυχθημερόν  να φύγει από την β’ κατηγορία του “ΦΟΝ Παναγιωτάκη” και να ανελιχθεί στην α’ κατηγορία του “Χαλίφη Παναγιωτάκη”.

Και, ομολογουμένως, τα κατάφερε περίφημα. Για να γίνει Χαλίφης, ο κ. Σαρχώσης, δαπάνησε πολύ χρόνο και κοπίασε πραγματικά, διαβάζοντας το ένα κόμικ μετά το άλλο. Πού να βρει χρόνο να ασχοληθεί ο άνθρωπος με τα προβλήματα του Τυρνάβου ;

Εάν δε κάποιος τον διακόψει από τα αναγνώσματα του, γίνεται έξαλλος, καθώς εξαναγκάζεται να σκύψει σε προβλήματα, πράγμα που του είναι ιδιαιτέρως απωθητικό. Εξ ου και οι ύβρεις που διαρκώς εκστομίζει εις βάρος του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών.

Οι εμμονές, όμως, και οι ψυχοπαθολογικές αναζητήσεις του κ. Σαρχώση λίγο μας ενδιαφέρουν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του Ανοιχτού Θεάτρου και ο ευπρεπισμός του περιβάλλοντος χώρου. Τον προτρέπουμε, λοιπόν, να αφήσει για λίγο στην άκρη το φάντασμα του Ιζνογκούντ που νομίζει ότι τον κυνηγά και τον κατατρέχει, έτσι ώστε να κάνει σωστά τη δουλειά για την οποία τον πληρώνουν οι Τυρναβίτες.

Εξάλλου, τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Επαξίως έχει κερδίσει τον τίτλο του αφελούς Χαλίφη, άνευ ετέρου διεκδικητή. Είναι στο θρόνο ολομόναχος, με ευφάνταστους και αγγλομαθείς μάλιστα Ηρακλειδείς. Δεν πρέπει να φοβάται τίποτα με τέτοια φρουρά στό πλευρό του.

Τα λεμόνια και τα άλλα ζαρζαβατικά θα έρθουν αργότερα. Μετά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, τον Μάϊο του 2019. Και πάλι όμως δεν πρέπει να ανησυχεί. Ίσως τα φάει η φρουρά με αυτοθυσία, για να γλιτώσει ο ίδιος. ΧΑΛΙΦΗΣ γαρ…

Υ.Γ: Μήπως, λέμε … μήπως, ο κ. Χαλίφης θα ήθελε να ενημερώσει τους Τυρναβίτες για θέματα που αφορούν τα Σφαγεία του Τυρνάβου; Ως Χαλίφης, κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς τους κοινούς θνητούς. ΧΑΛΙΦΗΣ γαρ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ