ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ!!

Ήρθαν, υπέγραψαν, ανακοινώθηκαν και μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα αποτελούν παρελθόν για την ΑΕΛ! Ο λόγος για το Β. Παπαφώτη και το Χ. Μ. Κασάδο, αφού μπορεί ο Κύπριος επιτελικός να ανακοινώθηκε στις 17 Ιουλίου και ο πολύπειρος Ισπανός αμυντικός στις 23 του ίδιου μήνα, η ΠΑΕ ΑΕΛ όμως αναθεώρησε προφανώς τα πλάνα της

ανακοινώνοντας πως αμφότεροι αποτελούν παρελθόν για την ομάδα.

Το δρόμο των δύο προαναφερθέντων αναμένεται να ακολουθήσουν και οι τερματοφύλακες Θεοδωρόπουλος-Σαφαρίκας, την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν την ΠΑΕ να «βλέπει» την περίπτωση Ιρανού διεθνή κίπερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

“H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας δεν θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες για τους ποδοσφαιριστές Παπαφώτη και Casado. Ήδη οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις πατρίδες τους.

Σε διαδικασία λύσεως συμβολαίου κοινή συναινέσει βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ με τους τερματοφύλακες Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, οι οποίοι και δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό φιλικό αγώνα στη Λαμία”.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο Τάσος Κρητικός, με την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ να έχει γνωστοποιήσει ήδη από την Πέμπτη (26/7) τη συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Οι «βυσσινί» αποχαιρέτησαν την Παρασκευή (27/7) τον παίκτη ευχόμενοι τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κρητικό, στον οποίο εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στο μέλλον», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ