ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια οι νέες ημερομηνίες των εκδηλώσεων με τίτλο «Με θέα στο Αιγαίο» που περιλαμβάνουν μεγάλη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη το Σάββατο 4 Αυγούστου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Αγιοκάμπου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ωστόσο δεν χάρηκαν όλοι με τα νέα!

«Δεν μας έφτανε το βροχερό καλοκαίρι ήρθε και το τζάμπα με κορυφαίο όνομα σαββατιάτικα να μας αποτελειώσει», δεν κρύβουν τη δυσφορία τους επαγγελματίες των παραλίων κάνοντας λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Περισσεύει η γκρίνια στους επαγγελματίες, που με σχόλια στο διαδίκτυο προκαλούν τους διοργανωτές να φέρουν την καλλιτέχνιδα το Σεπτέμβριο στην περιοχή προσκαλώντας κόσμο «για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν».

«Το τρέξαμε, διαφημίσαμε, επενδύσαμε και φέραμε κόσμο στην περιοχή για να πνιγούμε καλοκαιριάτικα από τα ρέματα και να μας μείνουν τα ντου της εφορίας και τα ηχόμετρα», έξαλλος ο αναγνώστης της σελίδας, που ξεκαθάρισε ωστόσο πως οι επαγγελματίες δεν είναι κατά του θεσμού, ζητούν όμως εκδηλώσεις τις καθημερινές και όχι ημέρες αιχμής όπως το Σάββατο «που περιμένουμε όλοι να δουλέψουμε καλύπτοντας τις υποχρεώσεις μας».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ