ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Επίθεση της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλο και Χρ. Κέλλα

Την σκυτάλη από τη ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Λάρισας στην τυμβωρυχία με μόνο στόχο το μικροπολιτικό όφελος από την ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει τη χώρα, πήραν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι δύο τοπικοί βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των θυμάτων και ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια αυτής της τραγωδίας, οι κ. κ. Χαρακόπουλος και Κέλλας, έσπευσαν να επιτεθούν στην κυβέρνηση, με απόλυτα υποκριτικό και ψηφοθηρικό τρόπο.

Κατά την προσφιλή τους τακτική, δηλαδή να έχουν άπαντες ικανοποιημένους, ανταποκρινόμενοι και στα πλέον άτοπα αιτήματα που τους γίνονται, ασκούν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και κάνουν κριτική για την κριτική και την άγρα ψήφων.

Δεν ορρωδούν προ ουδενός, ακόμα και άταφων νεκρών, αρκεί να πουν και να γράψουν αυτά που θέλει να διαβάσει ο ψηφοφόρος και τα ΜΜΕ της διαπλοκής που ελέγχει το κόμμα.

Είναι πολύ συχνά τα κρούσματα αυτής της τακτικής τους το τελευταίο διάστημα. Να θυμηθούμε την άκριτη αντίθεσή τους στην ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, στην επιχειρούμενη συνένωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το ΤΕΙ Θεσσαλίας, στην έναρξη της επίσημης συζήτησης της κυβέρνησης με την Ιερά Σύνοδο για τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας, πουθενά και σε τίποτα να μην υπάρξει αλλαγή, όλα να μείνουν στάσιμα και αντιπαραγωγικά, όπως τα έχει φτιάξει το κόμμα στο οποίο μετέχουν!

Σήμερα, τολμούν να κάνουν κριτική οι βουλευτές ενός κόμματος, τρείς κυβερνήσεις του οποίου – του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά – έχουν υπογράψει για τη νομιμοποίηση εγκληματικών αυθαιρεσιών στην περιοχή που την προηγούμενη εβδομάδα έγινε παρανάλωμα της φωτιάς με δεκάδες νεκρούς.

Φυσικά, η ανέξοδη αυτή κριτική γίνεται με ξεχωριστές ανακοινώσεις και δελτία τύπου, το ένα πιστή αναπαραγωγή του άλλου, στο πλαίσιο της άτυπης διαμάχης που υφίσταται μεταξύ τους.

Αλίμονο, όμως, δεν είδαμε τους κ. κ. Χαρακόπουλο και Κέλλα να ασκούν κριτική στις μισαλλόδοξες και αντιχριστιανικές ρήσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου, ούτε βέβαια οι δύο βουλευτές ενοχλήθηκαν από την φασιστική στοχοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσων … τόλμησαν να χαρακτηρίσουν θετική τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας για το όνομα του γειτονικού κράτους…

Επαναλαμβάνουμε ότι η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι Αττικής θα γίνει και όσες ευθύνες υπάρχουν για την τραγωδία θα αποδοθούν. Η ανέξοδη και στείρα κριτική της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που δεν συνοδεύεται από προτάσεις για την εφαρμογή μιας διαφορετικής πολιτικής, καθόλου δεν βοηθάει στο αίτημα όλων να μην επαναληφθούν ανάλογες τραγωδίες στον τόπο.

ΥΓ: Παραδόξως, οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ζήτησαν με τις πρόσφατες ανακοινώσεις τους άμεση προσφυγή στις κάλπες. Πιθανότατα γιατί γι΄ αυτό πρόλαβε η κα Φώφη Γεννηματά και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ