ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Διάχυτη ήταν σήμερα στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του Αμπελωνιακού, η αισιοδοξία, παικτών, προπονητή και διοίκησης για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στα μεγάλα σαλόνια της ΕΠΣΛ, σε μια γνώριμη κατηγορία στην οποία επέστρεψε η ομάδα μετά από μία περιπέτεια τριών χρόνων.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση εμφανίστηκε το σύνολο των ποδοσφαιριστών παλιών και νέων γεγονός που έκανε τον προπονητή Κ. Μαντζιώκα να μιλάει για μια ομάδα που θα μπορέσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας παράλληλα το ταλέντο των νέων σε ηλικία παικτών. Αλλωστε όπως ανέφερε κάποιοι από τους νέους αυτούς ποδοσφαιριστές έχουν ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών.

Ο κ. Μαντζιώκας σημείωσε ότι ο κορμός της ομάδας θα βασιστεί στο υπάρχον δυναμικό που θα ενισχυθεί με δύο – τρεις προσθήκες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Μαυρίδης ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλους, τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο σημειώνοντας ότι ο Αμπελωνιακός επέστρεψε σε μια γνώριμη σε αυτόν κατηγορία για να μείνει σε αυτή και αν ωριμάσουν οι συνθήκες να κάνει και το άλμα προς τα πάνω.

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας εμφανίστηκε και ο αρχηγός Δημήτρης Αλεξανδρής που επίσης ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

Την ικανοποίησή τιους για τη μεταγραφή τους στον Αμπελωνιακό εξέφρασαν τα νέα 5 αποκτήματα της ομάδας Χρ. Γλέγγας, Δ. Παπαγεωργίου, Απ. Λιάκος, Γ. Τεκέδης και Ευαγ/ Βαλατσός.

Τέλος όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο πλαίσιο της προετοιμασίας ο Αμπελωνιακός θα παίξει φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας αφού το γήπεδο βρίσκεται σε διαδικασία επαναφύτευσης του χλοοτάπητα, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε ένα περίπου μήνα. Τα φιλικά αυτά είναι: 19/8 με Δαμασιακό, 25/8 με Φαλανιακό, 30/8 με Αστέρα Μελισσοχωρίου και 2/9 με Σμόλικα Φαλάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ