ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με στόχο τη διατήρηση του βασικού κορμού αλλά και την ενίσχυση του ρόστερ με παίκτριες νεαρής ηλικίας ξεκίνησαν οι μεταγραφές αλλά και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν στην Ολύμπια Λάρισας.

Με τον Π. Λότφι και την αρχηγό Ασημίνα Κουτσουνούρη να παραμένουν όπως όλα δείχνουν στο «τιμόνι» του συλλόγου ερωτηματικό αφορά η συνέχιση της συνεργασίας με την έμπειρη διεθνή Αφροδίτη Καλλίδου, ενώ η ομάδα προχώρησε ήδη σε μεταγραφές κινούμενη στις γνώριμες πλέον αγορές του Βόλου και του Παλαμά, προαναγγέλλοντας μάλιστα πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και ενέργειες προκειμένου σύντομα να ανακοινώσει άλλες 3 αθλήτριες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών προκαλώντας αίσθηση.

Η Ολύμπια απέκτησε τη 16χρονη ταλαντούχα Ελληνοσερβικής καταγωγής, Ελένη-Ντέβα Μοδέα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Η νεαρή αθλήτρια έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση 4 με ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ παράλληλα στην ομάδα επέστρεψε και η έμπειρη γκάρντ Δέσποινα Σουλιώτη που παραχωρήθηκε εκ νέου από τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στην ομάδα πλήρως αποθεραπευμένη μετά από μια μικρή παύση στο δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα.

Στις «πορτοκαλί» θα συνεχίσει τη νέα σεζόν και η νεαρή γκαρντ Έφη Πατούνη από τους Τιτάνες Παλαμά, ενώ με την Ολύμπια συμφώνησε να αγωνιστεί τη νέα χρονιά και η φόργουορντ ύψους 1.81 Μαρία Μπενέκη.

Στην Ολύμπια θα αγωνίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η νεαρή υψηλόσωμη σέντερ Κατερίνα Λιάσκου. Η ύψους 1.87 παίκτρια ανανέωσε τη συνεργασίας, ενώ με την Ολύμπια Λάρισας ανανέωσε και η περσινή ίσως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη “μικρή” στην κατηγορία, Χρυσάνθη Μπενέκη, η οποία κλήθηκε και στην εθνική νεανίδων ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Τέλος τη συνεργασία τους με την ομάδα ανανέωσαν ήδη οι Θεοφανώ Σολωμού, Ελένη Σκαρλή και Γεωργία Μιχαηλίδου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ