ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ Ο Ν. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΝΤΙΟΦΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Λάρισα με αφορμή καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας στο γειτονικό Βόλο και αφορούσε στην έλλειψη αντιοφικού ορού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ το σοβαρότατο θέμα τέθηκε από τη σελίδα στο διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στις εύλογες ανησυχίες που προέκυψαν.

Μιλώντας στο paidis.com ο κ. Αντωνίου, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ξεκαθαρίζοντας πως οι αντιοφικοί οροί λόγω και της διάρκειας ζωής τους δεν «στοκάρονται» από τα νοσοκομεία, τα οποία για την αντιμετώπιση περιστατικών τσιμπήματος φιδιού έρχονται σε συνεννόηση για την κάλυψη των αναγκών και τη χορήγηση του ορού.

«Για να μιλήσω απλά πάντα υπάρχει “καβάντζα” στα νοσοκομεία, τα οποία είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε τυχόν ανάγκη», σημείωσε ο κ. Αντωνίου, προσθέτοντας πως ο συγκεκριμένος ορός υπήρχε στη διάθεση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και χορηγήθηκε όταν χρειάστηκε.

«Σε συνεργασία των δύο νοσοκομείων είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε περίπτωση που χρειασθεί», κατέληξε ο κ. Αντωνίου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ