ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Απρόοπτη εξέλιξη είχε η πραγματοποίηση συναυλίας αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων που τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό στα παράλια του νομού, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πηγές κατά τη διάρκειά της ζητήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για ηχορύπανση!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αγιάς επικοινώνησε με την αστυνομία ζητώντας να γίνει σύσταση για χαμήλωμα της μουσικής, για να αναθεωρήσει λίγο αργότερα, αφού επανήλθε με νέο τηλεφώνημα αποσύροντας την προηγούμενη παρέμβασή του.

Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν ο ίδιος με ανάρτησή του κατηγόρησε τους διοργανωτές για την επιλογή του ρεπερτορίου (!), εκφράζοντας μάλιστα την αντίθεσή του για τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλλά και υποστηρίζοντας πως η καταγγελία του για σύσταση της αστυνομίας αποσύρθηκε καθώς δεν είχε νόημα αφού στην εκδήλωση έδινε το παρών ο δήμαρχος Αγιάς.

Η ενέργεια του αιρετού προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση Λαρισαίων καλλιτεχνών, οι οποίοι περνώντας στην αντεπίθεση κατηγόρησαν με τη σειρά τους τον καταγγέλλοντα πως χρησιμοποιεί μια εκδήλωση αλληλεγγύης ως «αντιπολιτευτικό όπλο».

«Όσους μπ…ς και να φέρνετε εμείς θα είμαστε κάθε χρόνο εκεί για να τραγουδάμε για τους συνανθρώπους μας. Εσείς μείνετε στη μιζέρια σας. Ο σκοπός της συναυλίας ήταν να μαζευτούν τρόφιμα όπως και έγινε και αν χρειαζόταν θα σπάγαμε και πιάτα για να τα μαζέψουμε», αντέδρασαν επώνυμοι Λαρισαίοι καλλιτέχνες που μετείχαν αφιλοκερδώς και φέτος στη συναυλία που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, με τους συμμετέχοντες να προσφέρουν βοήθεια για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σημειώνεται πάντως πως η εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν ο Ανθρωπιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος ΦΙΛΟΤΗΣ, το Κοινωνικό παντοπωλείο Αγιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελίκας ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, ολοκληρώθηκε κανονικά χωρίς διακοπή ή άλλα παρατράγουδα.

Η σελίδα ουκ ολίγες φορές αναφέρθηκε με ρεπορτάζ στα κακώς κείμενα και του δήμου Αγιάς, ωστόσο θεωρούμε πως καλό θα ήταν τέτοιες εκδηλώσεις να μένουν έξω από τις όποιες πολιτικές κόντρες, αφού το αντιπολιτευτικό μένος θολώνει την κρίση και γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον όσων επιλέγουν τέτοιες πρακτικές.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ