Ο Μ.Ε.Σ. ΓΛΑΥΚΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

Ο Μ.Ε.Σ Γλαύκης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου της Γλαύκης εκδήλωση  προς τιμήν της Αγίας Άννας. Η εκδήλωση είχε και επετειακό χαρακτήρα καθώς ο Σύλλογος έκλεινε 40 χρόνια λειτουργίας του και βράβευσε

όλες τις προηγούμενες Διοικήσεις του, σε ένα κλίμα συγκίνησης και περηφάνιας για την ανοδική πορεία του συλλόγου καθώς και για το δημιουργικό του έργο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με την υποστήριξη του Δήμου Κιλελέρ και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ. Εκπρόσωποι τόσο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και από το Δήμο Κιλελέρ και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους το Μ.Ε.Σ Γλαύκης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς όλα τα τμήματα του συλλόγου (παιδικό, νεανικό και το τμήμα ενηλίκων) παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση χορών από τους «παλαίμαχους» χορευτές του Συλλόγου, οι οποίοι ανακάλεσαν στη μνήμη τους τις ωραίες στιγμές που έζησαν και μοιράστηκαν τη χαρά και τη συγκίνησή τους με όλους τους παρευρισκομένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ