ΔΡΑΜΙΝΗ ΓΚΑΡΝΤ ΣΤΟ «ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ» ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πληροφορίες για επιστροφή της Δ. Χαβαλέ

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις της Ολύμπιας Λάρισας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, με τις «πορτοκαλί» να ενισχύονται στη θέση «3» με την απόκτηση της 22χρονης Ελευθερίας Γαϊτάνη.

Η ύψους 1.83 Δραμινή γκαρντ αγωνίζεται με ευχέρεια κυρίως στη θέση «3» με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της από τους Τιτάνες Δράμας, όπου και αγωνίστηκε για 14 χρόνια.

Με πλούσια εμπειρία, εικόνες από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και συμμετοχές στην Εθνική Νέων Γυναικών, η νεαρή γκαρντ διακρίνεται για την έφεσή της στο σκοράρισμα καταφέρνοντας να πλασαριστεί τα προηγούμενα χρόνια στην πρώτη τριάδα του σχετικού πίνακα της Α2, αλλά και στη δεκάδα των «μπόμπερ» της κατηγορίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη νέα της ομάδα.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΤΖΙΔΟΥ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΑΒΑΛΕ

Εξάλλου η διοίκηση της Ολύμπιας διαψεύδει με ανακοίνωσή της το ενδιαφέρον για την απόκτηση της 32χρονης Εύης Κυριατζίδου, σημειώνοντας πως ουδέποτε υπήρξε επαφή για μετακίνηση της αθλήτριας στη Λάρισα, την ώρα που σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «πορτοκαλί» εξετάζουν και την επιστροφή της πολύπειρης Καρδιτσιώτισσας γκαρντ Δήμητρας Χαβαλέ.

Θυμίζουμε πως η 40χρονη αθλήτρια αγωνίστηκε στην Ολύμπια την περίοδο 2014-2016, με τη διοίκηση προς το παρόν να μην παίρνει θέση για τα δημοσιεύματα.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ