Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΝΤΙ ΆΛΕΝ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

Την τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν «Wonder Wheel», προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Λάρισας σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 στις 22:00, στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά.

Αγάπη και προδοσία, φιλοδοξία και κατάρρευση, γκρεμισμένα όνειρα και απελπισία συνθέτουν ένα φλογερό δράμα σ’ ένα φωτογραφικό σκηνικό στο θεματικό πάρκο του Κόνι Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Τέσσερις άνθρωποι διασταυρώνονται τη δεκαετία του ’50 εν μέσω της φρενίτιδας και του χάους, στο εμβληματικό πάρκο του Κόνι Άιλαντ.

Η Τζίνι είναι μία μελαγχολική, συναισθηματικά ασταθής, πρώην ηθοποιός, που πλέον εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο θαλασσινών.

Ο Χάμπτι είναι ο άξεστος χειριστής του Καρουζέλ του πάρκου και σύζυγος της Τζίνι.

Ο Μίκι, είναι ένας όμορφος, νεαρός ναυαγοσώστης, που ονειρεύεται να γίνει θεατρικός συγγραφέας και ενσαρκώνει όλες τις χαμένες ελπίδες, και η Καρολίνα είναι η αποξενωμένη κόρη του Χάμπτι, η οποία κρύβεται από τους γκάνγκστερ, στο σπίτι του πατέρα της.

Ο Γούντι  Άλεν διασταυρώνει δεξιοτεχνικά την πορεία ζωής των τεσσάρων χαρακτήρων, οι οποίοι ακουμπούν ο ένας στον άλλον ρομαντικές και τελικά ανέφικτες προσδοκίες.

Ένας Γούντι Άλεν απ’ τα παλιά, ο οποίος χαρίζει στην Κέιτ Γουίνσλετ τον καλύτερο ρόλο της τα τελευταία χρόνια.

Δραματική 2017 | Έγχρωμη | Διάρκεια: 101′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γούντι Άλεν με τους: Κέιτ Γουίνσλετ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέιμς Μπελούσι, Τζούνο Τεμπλ

Γενική είσοδος 4 ευρώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ