“ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ” ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Η ταινία «Δώσε μου το χέρι σου (Prete – moi ta main)» θα προβληθεί την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 στις 21.30 στην Πισίνα Τυρνάβου με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Κωμωδία 2006 | Έγχρ. | Διάρκεια: 90′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Έρικ Λαρτιγκό με τους: Σαρλότ Γκενσμπούρ, Αλέν Σαμπά, Μπερναντέτ Λαφόν

Υπόθεση

Η ζωή κυλάει εύκολα για τον 43χρονο Λουί, ένα ευτυχισμένο γεροντοπαλίκαρο, που η «μύτη» του είναι διάσημη μια και δουλειά του είναι να δοκιμάζει αρώματα σε έναν μεγάλο οίκο, αλλά ακόμα τον κλωσσάνε η μητέρα του και οι πέντε αδελφές του… Ομως οι γυναίκες του σπιτιού βαρέθηκαν να τον νταντεύουν και να τον βοηθούν, κι έτσι αποφασίζουν πως έφτασε η ώρα γι’ αυτόν να παντρευτεί, και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν!…

Περικυκλωμένος από την οικογένειά του, που τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις και δεν σκέφτονται πια τίποτε άλλο παρά αυτό το θέμα, καταστρώνει ένα σχέδιο από το οποίο δεν θα μπορέσουν να γλιτώσουν: θα βρει την τέλεια γυναίκα, θα την παρουσιάσει στο σπίτι του ως μνηστή του και, τη μέρα του γάμου, εκείνη θα τον εγκαταλείψει άκαρδα. Μετά από αυτό είναι σίγουρος πως κανείς πια δεν θα τολμήσει ούτε καν να προφέρει τη λέξη «γάμος» μπροστά του. Μα πώς να βρει αυτό το σπάνιο μαργαριτάρι; Ο Λουί δεν βλέπει άλλη λύση παρά να τη νοικιάσει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ