ΣΤΙΣ Γ. Σ. ΤΩΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΙ ΛΟΥΤΡΟ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Στις συνελεύσεις των Εξωραϊστικών Συλλόγων Μεσαγγάλων και Καστρί Λουτρό, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου, παρόντες ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, όπου άκουσαν τα προβλήματα που απασχολούν

τους κατοίκους, επισκέπτες και παραθεριστές των οικισμών της παραλίας Αιγάνης.

Εκεί, ο κ. Μανώλης στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης και προτεραιότητας, όπως η λύση του οικιστικού της παραλίας, η κατασκευή ολοκληρωμένου κόμβου στο ύψος του Πυργετού, η κατασκευή γέφυρας για την σύνδεση  των οικισμών της παραλίας Αιγάνης  με τα παράλια της Πιερίας στο ύψος των Νέων Πόρων, η άμεση αντικατάσταση του υπόγειου αγωγού ύδρευσης, η αναβάθμιση, η αξιοποίηση και ο εξωραϊσμός του παραλιακού μετώπου και  θέματα καθημερινότητας που απασχολούν την περιοχή.

Στην εκλοαπολογιστική Συνέλευση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό παραβρέθηκε και ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Χαλκίδης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του δήμου Τεμπών για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους οικισμούς της παραλίας Αιγάνης.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ