ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΥΠΙΟ ΚΑΔΟ – ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ

Αποδέκτης παραπόνων έγινε το paidis.com από κάτοικο του Αμπελώνα ο οποίος όπως υποστηρίζει αν και έχει ζητήσει την αλλαγή ενός κάδου με τρύπιο πάτο, τον οποίο χαρακτηρίζει εστία μόλυνσης κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Στην επιστολή του που συνοδεύονται και από φωτογραφίες αναφέρει τα εξής:
“Εδώ και κάμποσες ημέρες, στην διασταύρωση Ρήγα Φεραίου και Φειδίου στον Αμπελώνα, υπάρχει ένας τρύπιος κάδος σκουπιδιών…
Έχει ανοίξει ο πάτος του και η μυρωδιά ελκύει τα σκυλιά της περιοχής τα οποία τραβάνε τα σκουπίδια, σκορπώντας τα παντού τριγύρω.
Όπως θα δείτε από την ημερομηνία που φέρουν οι φωτογραφίες που επισυνάπτω, (02-08-2018) είναι την ημέρα που πέρασαν και καθάρισαν, δεν σας λέω το πώς είναι τις υπόλοιπες ημέρες…
Δεν θέλω να το χοντρύνω και να φανώ υπερβολικός, και ενώ θα μπορούσα να πω πολλά, θα μείνω  μόνο στο γεγονός ότι στην γειτονιά υπάρχουν παιδιά και βρέφη.
Από τη μία, κάποιο από όλα τα σκυλιά θα μπορούσε να επιτεθεί σε κάποιο από αυτά. Από την άλλη όμως και πιο σημαντικό, μέσα στο κατακαλόκαιρο, τα σκορπισμένα παντού σκουπίδια αποτελούν σοβαρή πηγή μόλυνσης (αφήστε την δυσοσμία και το αισθητικό μέρος). Δεν θέλω να σκεφτώ τις συνέπειες που θα υπήρχαν- αν κάποιο από τα παιδιά πάθαινε κάτι.
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και σας παρακαλώ πολύ για την άμεση διευθέτηση του προβλήματος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ