ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ

Υπογράφουν κείμενο με αφορμή τη μη διαπίστευση πολλών εξ αυτών για τα παιχνίδια της ΑΕΛ και δηλώνουν ότι δεν θα καλύψουν το φιλικό της ομάδας με τον Παναθηναϊκό

Επιστολή με την οποία βάλλουν ευθέως κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλ. Κούγια για τη συμπεριφορά του απέναντι σε όσους δημοσιογράφους του ασκούν κριτική έδωσαν στη δημοσιότητα οι δημοσιογράφοι κυρίως  ραδιοφώνων και αθλητικών ιστοσελίδων, που είναι οι:

Φώτης Βακιρτζηδέλης, Χρήστος Τσούμαρης, Χρήστος Τσιάτας, Αποστόλης Τριανταφύλλου, Χρήστος Ευθυμίου, Νίκος Ασπρούδης, Χάρης Γεωργούλας, Χρήστος Γκατζούλης, Δημήτρης Πετρωτός, Κυριάκος Αποστόλου, Δημήτρης Αγραφιώτης, Χρήστος Τζίκας, Γιώργος Σιώχας, Μπάμπης Βασιλείου, Aelole.gr και Παύλος Μόκκας. Στην επιστολή τους αναφέρουν:

“Οι δημοσιογράφοι της Λάρισας, συναισθανόμενοι το ηθικό χρέος μας απέναντι στην αθλητική κοινότητα και στην πόλη που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, περαιτέρω όμως και την ευθύνη μας απέναντι στη δημοκρατία, την ελευθεροτυπία και τη διαφύλαξη των βασικών αρχών της, διαμαρτυρόμαστε δημόσια και ρητά για την διαρκή και απαράδεκτη προσπάθεια φίμωσής μας που επιχειρείται για πολλοστή φορά από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος στην προσπάθειά του να ελέγξει κάθε άποψη που εκφράζεται για τον ίδιο και τη διοίκηση που ασκείται στην ΠΑΕ ΑΕΛ επί των ημερών του, κάνει ό,τι μπορεί για να φιμώσει με συκοφαντίες, απαράδεκτους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, πρωτοφανείς και βάρβαρες επιθέσεις κάθε φωνή που θεωρεί ότι του ασκεί κριτική ή είναι αντίθετη στις απόψεις του.

Ενδυόμενος τον μανδύα του δήθεν ευαίσθητου παράγοντα που αγαπά τη Λάρισα και την ομάδα της, προσπαθεί να συντρίψει στο πέρασμά του, χωρίς καμία αιδώ και κανένα δισταγμό, την αντίθετη άποψη και φωνή.

Σήμερα μέσω του στενού του συνεργάτη Γιάννη Καλογιάννη, ενημέρωσε δημοσιογράφους της πόλης μας ότι δεν δέχεται τη διαπίστευσή τους και δεν τους επιτρέπει για όλη τη χρονιά την είσοδο με τη δημοσιογραφική τους ιδιότητα στο γήπεδο, για την κάλυψη των αγώνων της ΑΕΛ Δηλώνουμε ότι αυτή η φασιστική λογική δεν θα περάσει.

Η Λάρισα, όπως η Αθήνα, όπως τα Γιάννενα, όπως η Πάτρα, είναι πόλεις με ιστορία, με σεβασμό στη δημοκρατία και στους θεσμούς και μπορεί ενίοτε να εμφανίζονται ανάμεσά μας Εφιάλτες, που υποστηρίζουν τις λογικές και τις συμπεριφορές τύπου Κούγια, αλλά είναι βέβαιο ότι έχει τους πολλούς, σταθερούς και μόνιμους θεματοφύλακές της. Η ομάδα μας και η ιστορία της δεν χωρά τη λογική και το ήθος του κ Κούγια.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΑΕΛ FC ARENA”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ