Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ

Ανταπάντηση της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ στον Μ. Χαρακόπουλο

Αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τον κ. Χαρακόπουλο.
Έχοντας χάσει ολοκληρωτικά την ψυχραιμία του και με απύθμενη πολιτική υποκρισία, απαντάει άλλα αντί άλλων – για ζητήματα του 2018 τον ρωτάς, για το … 2011 σου απαντάει – και συντάσσεται πλήρως με την εκτός κάθε

πολιτικής λογικής πρακτική της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να κατηγορεί τα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για όλες τις παθογένειες του ελληνικού κράτους, ενώ είναι οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που ευθύνονται αποκλειστικά για αυτές.

Η τοπική κοινωνία, έτσι ή αλλιώς, δεν ξεχνάει ότι και ο ίδιος αντιπροσωπεύει το απαρχαιωμένο, σε μεγάλο μέρος διεφθαρμένο και ενίοτε εγκληματικά διαπλεκόμενο πολιτικό σκηνικό, που αποζητάει απεγνωσμένα να επιστρέψει στην εξουσία για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.

Μόνο που στις εκλογές που θα διεξαχθούν σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα, ο δημοκρατικός κόσμος, οι άνθρωποι της εργασίας και του μόχθου, η νεολαία, δεν θα επιτρέψουν καμία οπισθοδρόμηση.

Ο κόσμος της Αριστεράς θα ορθώσει ξανά το ανάστημά του σε κάθε εκφραστή του παλιού και αποτυχημένου μοντέλου ανάπτυξης, που εκπροσωπούν πολιτικοί όπως ο κ. Χαρακόπουλος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ