Α.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Αναγγελία ζημιών στην αμπελοκαλλιέργεια, από τις βροχοπτώσεις της 3ης Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί σε όλο το δήμο Τυρνάβου μετά από παρέμβαση που έκαναν στον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας Μ. Λιόντο ο πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Ν.Σ.Λ. Ρίζος Μαρουδας  και ο πρόεδρος του Α.Σ Τυρνάβου Αστέριος Τσικριτσής

που επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας τα γραφεία του οργανισμού.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού σχετικά με τις ζημιές που υπέστησαν από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα και διαπιστώθηκε ότι στην αναγγελία ζημιάς της 3/08/2018 που αφορά το σκίσιμο των επιτραπέζιων σταφυλιών από τις βροχοπτώσεις, στο δήμο Τυρνάβου περιλαμβάνονται μόνο οι Τ.Κ. Δαμασίου και Δελερίων.

Οι δύο συνδικαλιστές ζήτησαν να γίνει αναγγελία ζημιάς και για τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου που έχουν υποστεί ζημιά (σκίσιμο) και έλαβαν τη δέσμευσή του κ. Λιοντου ότι θα εγκρίνει την αναγγελία ζημιάς και στις υπόλοιπες περιοχές.

Η διοίκηση του αγροτικού συλλόγου Τυρνάβου καλεί όλους τους αμπελουργούς του δήμου οι οποίοι υπέστησαν ζημιά στα επιτραπέζια σταφύλια εξαιτίας των πρόσφατων βροχοπτώσεων  να κάνουν δήλωση ζημιάς άμεσα στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ που βρίσκονται στο δημαρχείο Τυρνάβου καθώς η ημερομηνία δηλώσεων λήγει την Παρασκευή 17/08/2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ