ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει από το πρωί σήμερα η διεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και το Α.Τ. Τυρνάβου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της θρασύτατης ληστείας στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στον Αμπελώνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες από τον επιχειρηματία και τα μέλη της οικογένειας που βρισκόταν στο σπίτι και αφού ξεσκόνισαν κυριολεκτικά το σπίτι για να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την ταυτότητά τους αισιοδοξούν ότι σύντομα θα τους εντοπίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 3 δράστες που μπήκαν στο σπίτι χωρίς να αφήσουν ίχνη παραβίασης και έπιασαν την οικογένεια στον ύπνο έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα και προτάσσοντας όπλα απαίτησαν και πήραν από το σπίτι χρήματα και κοσμήματα και έφυγαν με ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας το οποίο εγκατέλειψαν αργότερα σε αγροτική περιοχή στη Γυρτώνη όπου και βρέθηκε από την αστυνομία που επίσης αναζητά στο εσωτερικό του στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Στην αστυνομία, που θεωρούν ότι οι κινήσεις των τριών ληστών και πιθανών συνεργών τους ήταν καλά μελετημένες, επικρατεί έντονος προβληματισμός για την εισβολή οπλισμένων δραστών σε σπίτι γεγονός που μαρτυρά ότι υπάρχει μία επικίνδυνη κλιμάκωση της εγκληματικότητας αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ