ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Θρασύτατη επίθεση δέχθηκε νωρίς το πρωί σήμερα οικογένεια γνωστού επιχειρηματία στον Αμπελώνα, όταν τρία άγνωστα άτομα που κρατούσαν όπλα εισέβαλαν στο σπίτι τους με σκοπό τη ληστεία.

Αυτή την ώρα στο σπίτι βρίσκονται αστυνομικοί που αναζητούν στοιχεία της ταυτότητας των δραστών, ενώ σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες οι δράστες δεν τραυμάτισαν κάποιο από τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονταν στο σπίτι, και πιθανότατα πήραν χρήματα φεύγοντας.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ανησυχία και φόβο προκαλεί στον Αμπελώνα η εισβολή ένοπλων ληστών σε σπίτι επιχειρηματία, ενώ την ίδια ώρα έντονος είναι και ο προβληματισμός των αστυνομικών, αφού υπάρχει μία ποιοτική αναβάθμιση του εγκλήματος, με δεδομένο ότι είναι η πρώτη φορά που ένοπλοι εισβάλουν σε σπίτι στο οποίο μένει ολόκληρη οικογένεια.

Οι ληστές που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προτάσσοντας τα όπλα τους απαίτησαν και πήραν από τον επιχειρηματία χρήματα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφυγαν από το σπίτι με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η ληστεία στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία θυμίζει περιπτώσεις ληστειών κυρίως στην πρωτεύουσα και αναμφισβήτητα προβληματίζει τις διωκτικές αρχές, που εκτιμούν ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί.

Μετά και το σημερινό συμβάν, αλλά και την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή, επανέρχεται δυνατά το αίτημα για ενίσχυση του Α.Τ. Τυρνάβου σε προσωπικό και μέσα, ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική η αστυνόμευση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ